Bh-info.net

Bh-info Portal

aleksandar vulic selma bajrami 696x435
Vijesti

Oglasio se Vulin, ja sam zabranio Selmi Bajrami ulazak u Srbiju

Doskorašnji direktor srbijanske Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandar Vulin potvrdio je da je pjevačici Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju po njegovom naređenju.

Kaže da joj je zabranjen ulazak jer je pred kamerama “ponosno pokazivala simbole Velike Albanije”.

On je za Tanjug rekao da svaki pjevač koji bi se slikao sa pozdravom “Sieg Heil” (nacitičko salutiranje, op.pr.) teško da bi održao koncert u Izraelu, zbog čega ne vidi zašto bi pokazivanje simbola “Velike Albanije” bilo “preporuka za estradnu karijeru u Srbiji”.

“Ne možete pokazivati simbole ‘Velike Albanije’ i uzimati novac u Srbiji. Kome je ‘Velika Albanija’ ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda.

Ne znam koje naredbe su ostale na snazi, ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provjere”, izjavio je Vulin.

Podsjetimo, Bajrami je, kako tvrdi Tanjug pozivajući se na izvore u sigurnosnim strukturama Srbije, danas zadržana na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” pri pokušaju ulaska u zemlju, nakon čega je odmah vraćena u avion koji leti za Sarajevo.

Crna Hronika