June 15, 2024

Politika Kolačića

Dobrodošli na veb sajt “Bh-info.net.” Kao deo naše posvećenosti zaštiti vaše privatnosti, želimo vas informisati o tome kako koristimo kolačiće i slične tehnologije na našem sajtu.

 

 

Prihvatanje Kolačića: Pristupanjem i korišćenjem “Bh-info.net” prihvatate upotrebu kolačića u skladu sa ovom Politikom Kolačića. Ako se ne slažete sa korišćenjem kolačića, možete ih onemogućiti u postavkama svog pregledača.


Šta su Kolačići (Cookies): Kolačići su male datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju kako bi olakšali funkcionalnosti sajta i praćenje ponašanja korisnika. Koristimo ih kako bismo poboljšali vaše iskustvo na sajtu.
Vrste Kolačića:


Obavezni Kolačići: Ovi kolačići su neophodni za osnovne funkcionalnosti sajta i ne mogu se onemogućiti.
Analitički Kolačići: Koristimo ih za praćenje i analizu ponašanja korisnika na sajtu kako bismo poboljšali sadržaj i funkcionalnost.


Kolačići Trećih Strana: Moguće je da treće strane postavljaju kolačiće na našem sajtu za svrhe analize ili oglašavanja.
Kako Onemogućiti Kolačiće: Možete kontrolisati ili obrisati kolačiće prema postavkama svog pregledača. Imajte na umu da onemogućavanje kolačića može uticati na funkcionalnost sajta.


Pristanak Korisnika: Koristeći naš sajt, pristajete na postavljanje kolačića u skladu sa ovom Politikom Kolačića. U svakom trenutku možete promeniti svoje postavke kolačića.


Izmene Politike Kolačića: Imamo pravo izmeniti ovu Politiku Kolačića u bilo kom trenutku. Promene će biti objavljene na ovoj stranici.


Kontakt: Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa našom Politikom Kolačića, slobodno nas kontaktirajte na [Bh-infonet@gmail.com].