June 15, 2024

Odredbe i uvjeti

Odredbe i Uvjeti Korišćenja za “bh-info.net

 

 

Dobrodošli na veb sajt “bh-info.net.” Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće Odredbe i Uvjeti korišćenja pre nego što nastavite sa korišćenjem našeg sajta.

Prihvatanje Uslova: Korišćenjem “bh-info.net,” prihvatate ove Odredbe i Uvjeti korišćenja i obavezujete se da ćete ih poštovati. Ako se ne slažete sa ovim uslovima, molimo vas da ne koristite naš sajt.


Intelektualna Svojina: Svi materijali na “bh-info.net,” uključujući tekst, slike, video materijale i druge medije, zaštićeni su autorskim pravima i intelektualnom svojinom. Sadržaj se ne sme kopirati, distribuirati ili koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja.


Kreiranje Naloga: Za određene funkcionalnosti sajta može biti potrebno kreiranje korisničkog naloga. Odgovorni ste za održavanje tajnosti svojih podataka za prijavu i za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu.


Ponašanje Korisnika: Korisnici su obavezni poštovati pravila i regulative o komunikaciji na sajtu. Zabranjeno je širenje nelegalnog, uvredljivog ili zlonamernog sadržaja.


Izmene Uslova: Imamo pravo izmeniti ove Odredbe i Uvjeti korišćenja u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Preporučujemo da povremeno pregledate ove Odredbe kako biste bili obavešteni o promenama.


Odricanje od Odgovornosti: “bh-info.net” pruža informacije isključivo u informativne svrhe i ne garantuje tačnost ili potpunost informacija. Koristite informacije na sopstvenu odgovornost.


Linkovi ka Trećim Stranama: Naš sajt može sadržavati linkove ka trećim stranama. Ne kontrolišemo ili ne snosimo odgovornost za sadržaj ovih trećih strana.


Završne Napomene: Ove Odredbe i Uvjeti korišćenja čine celokupan dogovor između vas i “bh-info.net” u vezi sa korišćenjem ovog sajta.


Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa ovim Odredbama i Uvjetima, slobodno nas kontaktirajte na [bh-infonet@gmail.com].