Bh-info.net

Bh-info Portal

img 9338
Blog Crna Hronika Vijesti

OSIM ŠTO TUČE ŽENE/ Mladen Grujičić se i osilio pa prijeti novinarima

Nakon što je pretukao suprugu i sa lokalnim MUP-om RS-a pokušao zataškati slučaj nasilja nad ženama, Mladen Grujičić je otišao korak dalje i brutalno izvredjao novinara iz Srebrenica, Marinka Sekulića.

 

Naime, Sekulić je objavio na svom facebooku profilu slučaj nasilja u porodici od strane Mladena Grujičića kojem je to zasmetalo te je preko Facebook-a zvao Sekulića koji se nije javljao i poslao mu uvredljive poruke.

 

Mnogi reputabilni portali iz BiH su prenijeli ovo a i kćerka poznatog novinara se oglasila te napisala:

 

“Ovako se ponaša čovjek na poziciji, načelnik Srebrenice, Mladen Grujicic. Čovjek koji bi trebao da bude uz svakog gradjanina tog grada. Ovakve poruke salje mom ocu, zove ga i prijeti. Spominje neke donacije, valjda je vidio da su moji nedavno renovirali kucu, pa misli da im je neko platio. A platili su moji roditelji, od svog novca. Ponosno mogu reci da nikad ni od koga nisu ništa uzeli, a gdje li donaciju dobili. A ne da nisu imali pravo na to. Jedni su od rijetkih koji su se vratili u taj grad i zaista žive tamo. Moj otac je za taj grad učinio mnogo vise nego brojni političari kad se sastave i to znaju ljudi. Čast i poštenje može smetati samo ovakvima poput ovog kojeg izabraše načelnik da bude.”

 

img 9337
img 9337

Ostaje nam da vidimo da li će tužilaštvo raditi svoj posao i adekvatno kazniti Grujičića zbog nasilja nad ženama kao i prijetnji novinarima.

 

 

(bh-info.net)